🆕 Co nowego w wersji z 24.03.2019:

• Usuń dowolną wiadomość po obu stronach w dowolnym prywatnym czacie w dowolnym momencie (bez ograniczeń 48 godzin, jak miało to miejsce dotychczas, użytkownicy mogą usuwać nie tylko swoje wiadomości, ale także wiadomości rozmówcy),
• Kontroluj, czy Twoje wiadomości przesyłane dalej linkują do Twojego konta,
• Kontroluj, kto może zobaczyć Twoje zdjęcie profilowe,
• Opis albumu jest teraz pobierany z dowolnego pliku multimedialnego, a nie z pierwszego,
• Nowa, uproszczona sekcja zarządzania grupami i kanałami dla administratorów.

Tłumaczenie jest dostępne po kliknięciu tego linku.
Osoby, które już zastosowały w ten sposób tłumaczenie, nie muszą nic robić.
Tłumaczenie aktualizuje się automatycznie w miarę postępu prac tłumaczy.

Podziel się
Kategorie: Nowości